Καλαβρύτων 6, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη | Τηλ. 6980515266 info@balanceddogtraining.gr

Κοινωνικοποίηση Κουταβιών

Κοινωνικοποίηση Κουταβιών

Αν το σκυλάκι σου ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του βήματα έξω από το σπίτι, αυτό το γκρουπ είναι ίσως η καλύτερη βοήθεια που μπορείς να του παρέχεις. Σε ένα απόλυτα δομημένο πρόγραμμα κοινωνικοποίησης μαζί με άλλα κουτάβια ίδιας ηλικίας, θα έχεις τη δυνατότητα να μάθεις όλες τις σωστές τεχνικές κοινωνικοποίησης και υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών της σχολής μας, θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις με το κουτάβι σου σε έναν απόλυτα ελεγχόμενο χώρο για να το βοηθήσεις να κοινωνικοποιηθεί σωστά.

Η διαδικασία, εκτός της κοινωνικοποίησης του σκύλου σου με άλλα σκυλάκια, περιέχει και τεχνικές απευαισθητοποίησης με οικιακές συσκευές, προετοιμασία για grooming και επίσκεψη στον κτηνίατρο.

Στην πορεία του γκρουπ, θα έχεις τη δυνατότητα μαζί με τους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές σου, να κάνεις μαθήματα κοινωνικοποίησης σε εξωτερικό περιβάλλον με άγνωστα και απρόβλεπτα ερεθίσματα. 

Τέλος, θα μπορέσεις να μάθεις σωστούς τρόπους εκτόνωσης ενός κουταβιού για να μπορείς να κρατάς το κουτάβι σου γυμνασμένο στο μυαλό και το σώμα του.

Στόχος Προγράμματος

Να διδαχθείς τις σωστές τεχνικές κοινωνικοποίησης ενός σκύλου.

Τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση

  • Κοινωνικοποίηση
  • Ανάπτυξη συνεργασίας
  • Διαδικασίες παιχνιδιού

Πρόσθετες Πληροφορίες

1. Ο σκύλος πρέπει να είναι εμβολιασμένος, υγιής.
2. Δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς (ανεξέλεγκτο και μη διαχειρίσιμο στρες, επιθετικότητα οποιασδήποτε μορφής, φοβίες). 
3. Να είναι 4 έως 6 μηνών. 
4. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα με διάρκεια 90’ (μιας ώρας και τριάντα λεπτών). Κάθε γκρουπ έχει συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Κόστος 20ε / μάθημα και είναι απαραίτητη η προπληρωμή του κάθε μήνα. 
5. Δεν είναι εφικτή η αναπλήρωση μαθημάτων.
6. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 5 κουτάβια. 
7. Επιτρέπεται μόνο ένας κηδεμόνας ανά σκύλο.
8. Στους μαθητές του προγράμματος “Εκπαίδευση Κουταβιών” υπάρχει έκπτωση 25%.
9. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των εκπαιδευτών για την καλή και ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η διαδικασία έχει καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα και θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που θα σας μεταφέρουν οι εκπαιδευτές μας. 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

  • Προϋπόθεση: 4 έως 6 μηνών
  • Μαθήματα: 2 κάθε εβδομάδα
  • Κόστος: 20€ /μάθημα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα ακολουθεί συγκεκριμένο ασκησιολόγιο και δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε ιδιαίτερες απαιτήσεις από τους κηδεμόνες

Πληροφορίες

Image

Διεύθυνση Εκπαιδευτηρίου

  • Καλαβρύτων 6, Καλαμαριά
  • info@balanceddogtraining.gr
  • 6980515266

Social List