Καλαβρύτων 6, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη | Τηλ. 6980515266 info@balanceddogtraining.gr

Εκπαίδευση Σκύλων | Balanced Dog

We Train Dogs | Balanced Dog | Est 2015

Ατομικά Μαθήματα

Η σχολή μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εκπαιδεύει σκύλους, από το 2015, σε ατομικά, ομαδικά αλλά και διαδικτυακά μαθήματα. Δείτε παρακάτω όλα τα προσφερόμενα μαθήματα και κάντε click στο μάθημα της επιλογής σας, για αναλυτικές πληροφορίες.

 

Απευθύνεται σε κουτάβια με ηλικία από 2 ως 4 μηνών.
Το πρόγραμμα Puppy’s first steps είναι δομημένο με έναν βασικό στόχο: να μπορέσει ο κηδεμόνας, να εισάγει το κουτάβι του στη ζωή του με τον πιο εύκολο και αποδοτικό τρόπο.

 

Στο πρόγραμμα θα έχεις την δυνατότητα να διδαχθείς σε ιδιαίτερα μαθήματα όλα τα στάδια της βασικής εκπαίδευσης. Το σύστημα μας βασίζεται σε 3 πεδία που θα αναλυθούν μέσω θεωρίας και πρακτικής στα μαθήματα που θα κάνουμε.

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα προγράμματα εκπαίδευσης.

Στη διάρκεια των μαθημάτων θα έχεις την ευκαιρία να διδαχθείς τρόπους απευαισθητοποίησης και επικοινωνίας με τον σκύλο σου.

 

Θα εκθέσουμε τον σκύλο σε μια σειρά από διαδικασίες με σκοπό να μας δείξει ακριβώς τι του συμβαίνει. Ο κηδεμόνας θα λάβει εμπεριστατωμένες απαντήσεις για τα προβλήματα του σκύλου του και λύσεις που θα βασιστούν σε αλλαγές της καθημερινότητας

 

Θα μάθουμε στον σκύλο σου κόλπα! Να φέρνει αντικείμενα, να σκαρφαλώνει σε εμπόδια κ.α.

Η διαδικασία εκπαίδευσης τρικ σε έναν σκύλο προσφέρει ευχαρίστηση και εκπαιδευτικά οφέλη (ανάπτυξη προσοχής, πνευματική εκτόνωση, αύξηση αυτοπεποίθησης)

 

Εκτός από τις ευεργετικές ιδιότητες του παιχνιδιού, (εκτόνωση, γυμναστική), αυτό που έχει σημασία είναι ο δεσμός που αναπτύσσεται μεταξύ μας. Ο στόχος είναι να μάθει ο ιδιοκτήτης τρόπους & τεχνικές παιχνιδιού που θα μπορεί να αναπαράγει μόνος του για να έχει ποιοτικό χρόνο με τον σκύλο του.

 

Πρόγραμμα 6 εβδομάδων που βοηθάει σκύλους όλων των ηλικιών με προβλήματα αυτοπεποίθησης και στρες σε νέες καταστάσεις. Ο σκύλος σας θα βρεθεί αντιμέτωπος, με τους φόβους του και μέσα από τη δική σας καθοδήγηση θα καταφέρει να πιστέψει στον εαυτό του και σε εσάς.

We Train Dogs | Balanced Dog | Est 2015

Ομαδικά Μαθήματα

Τα ομαδικά μαθήματα εκπαίδευσης σκύλων παρέχουν διαφορετικά οφέλη έναντι των ατομικών. Δείτε αναλυτικά τα προσφερόμενα προγράμματα και κάντε click στο πρόγραμμα επιλογής σας, για αναλυτικές πληροφορίες.

 

Σε ένα δομημένο πρόγραμμα κοινωνικοποίησης μαζί με άλλα κουτάβια ίδιας ηλικίας θα έχεις τη δυνατότητα να μάθεις σωστές τεχνικές κοινωνικοποίησης, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών της σχολής και σε απόλυτα ελεγχόμενο χώρο.

 

Καλώς ήρθατε στην εφηβεία. Εδώ που ο σκύλος αρχίζει να εξερευνά τον κόσμο του πιο ενεργά και πολύ πιο έντονα.
Το συγκεκριμένο γκρουπ έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τον νεαρό σου σκύλο να βρει ισορροπία σε αυτή την δύσκολη φάση της ζωής του.

We Train Dogs | Balanced Dog | Est 2015

Ειδικά Προγράμματα Εκπαίδευσης

Εκτός από τα μαθήματα εκπαίδευσης, στην Balanced Dog παρέχουμε ειδικά μαθήματα, όπως είναι τα διαδικτυακά μαθήματα συμβουλευτικής για όλους αλλά και τα ιδιωτικά σεμινάρια που απεύθυνονται σε επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων.

 

Σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι εφικτά τα διά ζώσης μαθήματα.

Επιλέξαμε να προσφέρουμε διαδικτυακά μαθήματα (υπό προϋποθέσεις) όπου μπορείς να λάβεις πληροφορίες και καθοδήγηση σε ζητήματα που σε απασχολούν.

 

Σε ένα πλαίσιο εχεμύθειας, καθοδηγούμε και υποστηρίζουμε επαγγελματίες και νέους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη συμπεριφορά των σκύλων ή αντιμετωπίζουν δύσκολα ζητήματα που τους προβληματίζουν.

Θα μας βρείτε

Καλαβρύτων 6, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο

6980515266

Επικοινωνία

Έχετε απορίες;

Εάν επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού αξιολόγησης ή αν χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας, είτε καλώντας μας τηλεφωνικά, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Image

Διεύθυνση Εκπαιδευτηρίου

  • Καλαβρύτων 6, Καλαμαριά
  • info@balanceddogtraining.gr
  • 6980515266

Social List