Πάρκο Εκτόνωσης Και Εκγύμνασης Σκύλων

εκπαίδευση σκύλων στη θεσσαλονίκη

Τα Ποσοστά ενέργειας που διαθέτει κάθε σκύλος είναι ικανά να μας φέρουν αντιμέτωπους με μια σειρά από ανεπιθύμητες συμπεριφορές και να μας δημιουργήσουν μια προβληματική σχέση με το σκύλο μας.

Η άσκηση, είτε Πνευματική είτε Σωματική βοηθά στο να διατηρούμε την ενέργεια του σκύλου μας σε επιθυμητά επίπεδα ώστε να έχουμε μια Ισορροπημένη και Ευχάριστη καθημερινότητα.

Στην Balanced Dog Training Team, έχοντας σαν αρχή την κάλυψη των αναγκών του σκύλου, σας προσφέρουμε ένα Καινούργιο Πρόγραμμα μέσω του οποίου θα μπορέσετε να γυμνάζετε και να εκτονώνετε τον σκύλο σας διατηρώντας τον υγιή πνευματικά και σωματικά. Το πάρκο εκτόνωσης και εκγύμνασης στο εκπαιδευτήριο της σχολής μας, σας δίνει την δυνατότητα να εκτονώσετε την ενέργεια του σκύλου σας με ασφάλεια και σωστή καθοδήγηση.

Πάρκο Εκτόνωσης

με συνοδεία εκπαιδευτή ο οποίος θα αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του πάρκου και του σκύλου σας.
15 /ώρα
  •  

Με το πρόγραμμα αυτό, ο σκύλος σας αρχίζει να σκέπτεται για να εκτελέσει τις ασκήσεις, μεμονωμένα ή συνδυαστικά και με αυτό τον τρόπο Ενεργοποιείται το ένστικτο του για εργασία. Ταυτόχρονα βελτιώνεται το δέσιμο μεταξύ σας αφού η όλη διαδικασία απαιτεί συνεργασία και ομαδικότητα και ο σκύλος σας αποκτά ένα έξτρα κίνητρο. 

Η Επικοινωνία με το φίλο σας αποκτάει νέα επίπεδα και σταδιακά παρατηρείται αισθητή μείωση των ανεπιθύμητων συμπεριφορών που οφείλονται στην έλλειψη εκτόνωσης.

 

Η χρήση του πάρκου γίνεται με ατομική συνεδρία με ραντεβού, σε ένα καθαρό, φιλόξενο, προστατευμένο και πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον.

Η αξιολόγηση του σκύλου σας για το πρόγραμμα εκτόνωσης της Balanced Dog Training Team είναι δωρεάν και κατά την διάρκεια της θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τα επίπεδα ενέργειας του σκύλου σας και να σας προσφέρουμε το κατάλληλο πρόγραμμα εκτόνωσης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Θέλετε tips για να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας ?​

Εγγραφτείτε στο newsletter μας

Train a Stray