Επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων: Βόλος & Θεσσαλονίκη

Νέος Εκπαιδευτής στην Balanced Dog Training Τeam

Ένας νέος εκπαιδευτής προστίθεται στην οικογένεια της BalancedDog Training Team. Ο Βύρων Καρράς από σήμερα αναλαμβάνει την εκπαίδευση Σκύλων της σχολής μας στο Βόλο!

Η σχολή μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσία της στο Βόλο. Διανύοντας μια πετυχημένη πορεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία στους σκύλους και στους ιδιοκτήτες του Βόλου να γνωρίσουν τη μέθοδο, την προσέγγιση αλλά και τα αποτελέσματα της Εκπαίδευσης Σκύλων της Σχολής μας.

H Balanced Dog Training Team επιθυμεί κάθε σκύλος να ζει ευτυχισμένος με την οικογένειά του. Για να επιτευχθεί αυτό, ανακαλύπτουμε και κατευθύνουμε τις ιδιαίτερες ικανότητες κάθε σκύλου μέσω της εκπαίδευσης. Η ομάδα μας εφαρμόζει σύγχρονες καινοτόμες μεθόδους και αναπτύσσει εξελιγμένες τεχνικές σε καθημερινές και απαιτητικές συνθήκες

Μια από τις πιο επιτυχημένες σχολές εκπαίδευσης Σκύλων στη Θεσσαλονίκη που έχει βοηθήσει σκύλους και ιδιοκτήτες να ζήσουν αρμονικά και να λύσουν τα προβλήματα τους, κάνει το επόμενο βήμα, δίνοντας στους ιδιοκτήτες Σκύλων στο Βόλο τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ευχάριστη εμπειρία να έχουν έναν ευτυχισμένο σκύλο.

Δώστε Την Ευκαιρία στον Σκύλο σας να σας Γνωρίσει.

Ο Βύρων Καρράς είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής με εμπειρία και τεχνογνωσία. Έχοντας λάβει την απαραίτητη μετεκπαίδευση από τη σχολή μας είναι έτοιμος να αναλάβει ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις και να κάνει την αγάπη του για τα σκυλιά πράξη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της BalancedDog Training Team!

Θέλετε tips για τον σκύλο σας?

Εγγραφτείτε στο newsletter μας

Train a Stray